Autoradio met Android OS

op
Categorieën:Entertainment

Een autoradio met Android besturingsysteem bied de gebruiker een eindeloos mogelijkheden. Ook gebruikers met een Iphone kunnen de smartphone koppelen met onze Androidsystemen. Bij een Autoradio met Android besturingsysteem heb je de mogelijkheid om Applicaties te installeren direct via de radiomenu, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, en dat tap je af van je smartphone, bij een Iphone heb je hotspot en bij Samsung smartphone heb je de optie Tethering. Zodra je de radio verbind met een Hotspot, krijg je de mogelijkheid om via de radiomenu applicaties te downloaden.

Offline en Online navigeren
Een van de redenen om te kiezen voor een Android systeem is het feit dat je eigenlijk nooit meer hoef te betalen voor Navigatieupdate, want via de app Playstore, welke al is voor geinstalleerd op onze Android systemen heb je de mogelijkheid om Online & Offline maps te downloaden. De naam zegt het al, met Online & Offline maps kan je online en offline navigeren, zodra je verbinding hebt met Internet heb je toegang tot verkeersinformatie. Heb je geen genoeg databundel en wil je geen gebruik maken van een interverbinding, dan kan je ook Offline navigeren.

Flitsmeister
Door Flitsmeister te gebruiken tijdens het autorijden, word je automatisch gewaarschuwd voor incidenten tijdens jouw rit. Hierdoor bespaar je tijd, geld én ben je goed voorbereid op eventuele onveilige situaties op de weg.

Spotify
Spotify is de beste manier om naar muziek te luisteren op je mobiel of tablet. Zoek naar alle nummers, artiesten of albums en beluister ze gratis. Maak en deel je afspeellijsten. Bouw je grootste en beste muziekverzameling ooit.

Wij hebben een aantal populaire apps genoemd maar er zijn nog zoveel apps wat je kan installeren waardoor je meer rijplezier hebt.