Montage

Heb je een product gekocht en wil je die laten inbouwen? Dan ben je welkom bij een van onze montagepartners. Wanneer je de montage uitbesteed aan ons of aan een van onze montagepartners, dan kan je er van zeker zijn dat het op de juiste wijze word gemonteerd, en dat alle functies ook werken zoals het hoort. Wij werken alleen met bedrijven samen die ook ervaring hebben met onze producten.

Wij raden aan om een afspraak te maken nadat u het product ook daadwerkelijk heeft ontvangen. Hieronder ziet u een aantal bedrijven waar wij samen mee werken.

1. CARPAR (Nijkerk)
Inbouw en montage uitbesteden aan Carpar? Je bent op afspraak altijd welkom in onze inbouwlocatie in Nijkerk. Bij onze locatie kun je de installatie van auto (hi-fi) onderdelen zoals radio’s, navigatiesystemen, en achteruitrijcamera’s uitbesteden. Tijdens het inbouw kun je gerust plaats nemen in de wachtruimte en genieten van een kop (of meerde koppen) koffie. Als er meerdere producten ingebouwd moeten worden, kun je de auto achterlaten en op een latere tijdstip terug komen.

W: https://www.carpar.nl/
T: +31 85 060 1136

2. YESHU CAR SERVICES (Rotterdam)
Dé inbouw specialist van Rotterdam en omstreken. Yeshu`s Car Services beschikt over veel specialistische kennis en een hoge kwaliteitsstandaard. Door onze expertise op het gebied van inbouw van elektronica zijn wij als geen ander op de hoogte van alle ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive ,telecom industrie en verlichting en signalering. Wij zijn dé (inbouw)specialist op het gebied van car audio(upgrade), navigatie, multimedia, telecom, alarm, en andere auto-elektronica. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat je het juiste advies te geven en garanderen wij je professionele inbouw. Ook zijn wij, door het continu volgen van trainingen en cursussen, op de hoogte van de nieuwste technieken die in auto’s toegepast worden.

W: https://www.yeshucarservices.nl/
T: +31 6 264 460 45