Retourneren

Heb je een product gekocht, maar ben je niet tevreden over ons product? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden de product retour te sturen en de overeenkomst te herroepen.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier, maar bent hiertoe niet verplicht.

Retourprocedure:
1. Stel ons op de hoogte van het retour bijvoorbeeld via de mail (rma@carpar.nl), telefoon, of een online retourformulier zie link : klik hier om door te gaan naar het retourformulier.
2. Verpakt de product weer netjes in met alle bijhorende accessoires en stuur het retour naar onze retouradres. Vergeet niet een ordernummer of een naam te vermelden ergens op of in het doos zodat wij weten van wie het pakketje komt.

Belangrijk: Wij kunnen een retour sneller verwerken als er duidelijk wordt aangegeven wat de klachten of reden zijn van retour, en als de ordernummer en naam duidelijk is vermeld. Helaas ontvangen wij vaak retours zonder afzender of zonder reden waardoor de verwerking langer duurt.

Nadat wij de product weer compleet hebben ontvangen zullen wij binnen 10 werkdagen uw aankoopbedrag terugstorten. 

Voorwaarden:
U mag het product uittesten om het te beoordelen, het product mag niet beschadigd dus de kabels mogen niet doorknipt zijn.

Retouradres:
Carpar
Afd. Retour
Riddererf 7
3861PT Nijkerk