Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt of 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht.

Instructies:
1
Lees de retourvoorwaarden die hier onder staan beschreven.
2 Meld de retour aan via de mail (retour@carpar.nl) of telefoon (0850601136).
3 Vul het retourformulier in, dit is niet verplicht maar zorgt wel voor een snellere afwikkeling
4 Stuur het product retour naar onze retouradres, vergeet niet ergens op of in het doos je bestelnummer of je naam te vermelden.

*Let op, u hebt geen bevestiging van ons nodig om het product retour te sturen als u het al hebt aangemeld via de mail. 

Voorwaarden:
• Retourneren in originele staat, de product mag geen zichtbare gebruikssporen bevatten.
• Indien de product met een omdoos/verzenddoos is opgestuurd mag de product doos niet beschadigd zijn.
• Beschermkussens, schroefjes, handleidingen moeten meegestuurd worden (mits van toepassing)

*Wij hanteren een soepele retourprocedure, maar verwachten van je dat je er waarde aan hecht om het product in originele staat en verpakking te retourneren. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourkosten
De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Terugstorting
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Diensten Is de dienst (zoals montage) volledig uitgevoerd binnen 14 dagen na totstandkoming van de overeenkomst, dan vervalt het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht vervalt ook als u akkoord gaat met de levering van de dienst binnen de 14 dagen bedenktermijn, u ziet daarmee af van het herroepingsrecht.

Klik hier om het modelformulier te downloaden

Retouradres
Carpar
Riddererf 7
3861PT Nijkerk